Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 1 lingura zahar
- 3-4 fire busuioc verde
- 8 oua
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g branza mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosiile se taie in sferturi si se pun la fiert, la foc potrivit. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Cand rosiile s-au inmuiat se adauga zaharul, sare si piper si se lasa la loc cald. Se pregatesc 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Cat sunt calde, se umplu cu mozzarella taiata in felii si se impacheteaza in doua. Omleta sa taie fasii mici. Se asaza in farfurii sosul de rosii, deasupra omleta, se decoreaza cu frunze de busuioc si se serveste calda.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei