Omleta cu sos de rosii pentru un mic-dejun copios si gustos!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
  • 1 kg rosii
  • 1 lingura zahar
  • 3-4 fire busuioc verde
  • 8 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g branza mozzarella
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Rosiile se taie in sferturi si se pun la fiert, la foc potrivit. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Cand rosiile s-au inmuiat se adauga zaharul, sare si piper si se lasa la loc cald. Se pregatesc 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Cat sunt calde, se umplu cu mozzarella taiata in felii si se impacheteaza in doua. Omleta sa taie fasii mici. Se asaza in farfurii sosul de rosii, deasupra omleta, se decoreaza cu frunze de busuioc si se serveste calda.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri