Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 1 lingura zahar
- 3-4 fire busuioc verde
- 8 oua
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g branza mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosiile se taie in sferturi si se pun la fiert, la foc potrivit. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Cand rosiile s-au inmuiat se adauga zaharul, sare si piper si se lasa la loc cald. Se pregatesc 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Cat sunt calde, se umplu cu mozzarella taiata in felii si se impacheteaza in doua. Omleta sa taie fasii mici. Se asaza in farfurii sosul de rosii, deasupra omleta, se decoreaza cu frunze de busuioc si se serveste calda.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?