Aceasta reteta de biscuiti simpli si eleganti ii apartine celebrei Emily Luchetti si cu siguranta se incadreaza in stilul ei celebru de a prepara dulciurile.
Adevarul este ca si pe mine m-au uimit biscuitii acestia prin simplitatea lor si ma intrebam in timp ce ii pregateam ce poate fi atat de deosebit la acesti biscuiti saracaciosi. Misterul mi-a fost dezvaluit de indata ce i-am scos din cuptor, iar mai tarziu, alaturi de un bol de inghetata de vanilie am inteles ce ii face atat de deosebiti.
Ingrediente:
- 200 grame unt rece
- 100 grame zahar
- aproximativ 350 grame de faina
- un praf de sare
- 50 de grame de cafea proaspat macinata
Mod de preparare:
Amestecati zaharul cu untul pana obtineti o pasta compacta. Adaugati treptat faina, sarea si cafeaua.Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina si rulati-l. Taiati feliute de aluat si asezati-le o tava. Puneti tava cu biscuitii la rece pentru o ora. Puneti biscuitii in cuptorul incins in prealabil si coaceti pentru 45 de minute.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!