Aceasta reteta de biscuiti simpli si eleganti ii apartine celebrei Emily Luchetti si cu siguranta se incadreaza in stilul ei celebru de a prepara dulciurile.
Adevarul este ca si pe mine m-au uimit biscuitii acestia prin simplitatea lor si ma intrebam in timp ce ii pregateam ce poate fi atat de deosebit la acesti biscuiti saracaciosi. Misterul mi-a fost dezvaluit de indata ce i-am scos din cuptor, iar mai tarziu, alaturi de un bol de inghetata de vanilie am inteles ce ii face atat de deosebiti.
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

Ingrediente:
- 200 grame unt rece
- 100 grame zahar
- aproximativ 350 grame de faina
- un praf de sare
- 50 de grame de cafea proaspat macinata
Mod de preparare:
Amestecati zaharul cu untul pana obtineti o pasta compacta. Adaugati treptat faina, sarea si cafeaua.Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina si rulati-l. Taiati feliute de aluat si asezati-le o tava. Puneti tava cu biscuitii la rece pentru o ora. Puneti biscuitii in cuptorul incins in prealabil si coaceti pentru 45 de minute.
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili