O reteta delicioasa de biscuiti cu cafea

Aceasta reteta de biscuiti simpli si eleganti ii apartine celebrei Emily Luchetti si cu siguranta se incadreaza in stilul ei celebru de a prepara dulciurile.

Adevarul este ca si pe mine m-au uimit biscuitii acestia prin simplitatea lor si ma intrebam in timp ce ii pregateam ce poate fi atat de deosebit la acesti biscuiti saracaciosi. Misterul mi-a fost dezvaluit de indata ce i-am scos din cuptor, iar mai tarziu, alaturi de un bol de inghetata de vanilie am inteles ce ii face atat de deosebiti.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Ingrediente:

  • 200 grame unt rece
  • 100 grame zahar
  • aproximativ 350 grame de faina
  • un praf de sare
  • 50 de grame de cafea proaspat macinata

Mod de preparare:

Amestecati zaharul cu untul pana obtineti o pasta compacta. Adaugati treptat faina, sarea si cafeaua.Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina si rulati-l. Taiati feliute de aluat si asezati-le o tava. Puneti tava cu biscuitii la rece pentru o ora. Puneti biscuitii in cuptorul incins in prealabil si coaceti pentru 45 de minute.

Citeste si:
Karaoke și o cină internațională, printre activitățile de realizat...
Karaoke și o cină...

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri