Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua fierte
- 6 castraveciori murati
- 250 g carne de porc fiarta
- 1 ceapa mare
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
- mustar
- suc de rosii sau pasta de tomate
Mod de preparare:
Ouale se fierb, dupa care se taie si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa si castraveciorii. Separat, galbenusurile se maruntesc si se pun la foc, impreuna cu o cescuta de ulei, mustar si pasta de tomate. Se amesteca incontinuu timp de 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste ingredientele tocate. La final, se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară