Salata berlineza

12:08, 26 August 2011 publicat în Retete culinare

Iti propunem o salata berlineza, perfecta pentru o cina usoara!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus
  • 6 oua fierte
  • 6 castraveciori murati
  • 250 g carne de porc fiarta
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • suc de rosii sau pasta de tomate

Mod de preparare:

Ouale se fierb, dupa care se taie si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa si castraveciorii. Separat, galbenusurile se maruntesc si se pun la foc, impreuna cu o cescuta de ulei, mustar si pasta de tomate. Se amesteca incontinuu timp de 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste ingredientele tocate. La final, se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Citeste si:
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea
Bariéderm Cica Ulei susține...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri