Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua fierte
- 6 castraveciori murati
- 250 g carne de porc fiarta
- 1 ceapa mare
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
- mustar
- suc de rosii sau pasta de tomate
Mod de preparare:
Ouale se fierb, dupa care se taie si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa si castraveciorii. Separat, galbenusurile se maruntesc si se pun la foc, impreuna cu o cescuta de ulei, mustar si pasta de tomate. Se amesteca incontinuu timp de 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste ingredientele tocate. La final, se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare