Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 vinete
- 1 ou
- 1 ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 200 ml ulei
- 1 lingurita mustar
Mod de preparare:
Vinetele se coc vinetele. Se condimenteaza cu putina sare, se lasa sa se raceasca, dupa care se indeparteaza coaja. Se lasa sa se scurga, dupa care se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un praf de sare si ulei si se amesteca cu vinetele tocate.
Sursa foto: avlxyz
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară