Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 vinete
- 1 ou
- 1 ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 200 ml ulei
- 1 lingurita mustar
Mod de preparare:
Vinetele se coc vinetele. Se condimenteaza cu putina sare, se lasa sa se raceasca, dupa care se indeparteaza coaja. Se lasa sa se scurga, dupa care se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un praf de sare si ulei si se amesteca cu vinetele tocate.
Sursa foto: avlxyz
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă