Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui bucatit
- 350 g bere neagra
- 1 ceapa
- 1 ardei verde
- 1 catel de usturoi
- 30 g faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se pun intr-o cratita si se calesc usor. Separat, puiul se taie in bucati potrivite, se dau putin prin faina, dupa care se rumenesc in ulei. Cand s-au rumenit suficient, se adauga legumele calite. Se adauga berea si se lasa la foc mic, timp de o ora.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară