Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pune tusea la colț cu Imunotus

- 1 pui bucatit
- 350 g bere neagra
- 1 ceapa
- 1 ardei verde
- 1 catel de usturoi
- 30 g faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se pun intr-o cratita si se calesc usor. Separat, puiul se taie in bucati potrivite, se dau putin prin faina, dupa care se rumenesc in ulei. Cand s-au rumenit suficient, se adauga legumele calite. Se adauga berea si se lasa la foc mic, timp de o ora.
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?