Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui bucatit
- 350 g bere neagra
- 1 ceapa
- 1 ardei verde
- 1 catel de usturoi
- 30 g faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata si se taie marunt. Se pun intr-o cratita si se calesc usor. Separat, puiul se taie in bucati potrivite, se dau putin prin faina, dupa care se rumenesc in ulei. Cand s-au rumenit suficient, se adauga legumele calite. Se adauga berea si se lasa la foc mic, timp de o ora.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare