Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g iaurt
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 300 g stafide
- coaja rasa de la o lamaie
- coaja rasa de la o portocala
- 1 pachet foi de placinta
- 1 praf de sare
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu zaharul si iaurtul. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca cu galbenusurile, un praf de sare si coaja de lamaie si cea de portocala. Se unge o tava cu ulei, se pun patru foi de placinta unse cu ulei, dupa care se intinde uniform o parte din compozitie si se presara stafide. Se asaza alte foi de placinta, se intinde compozitia, iar apoi un alt strat de foi. Se introduce tava la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 40 de minute. Se scoate din cuptor, se presara zahar pudra si se taie in bucati patrate.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana