Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g iaurt
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 300 g stafide
- coaja rasa de la o lamaie
- coaja rasa de la o portocala
- 1 pachet foi de placinta
- 1 praf de sare
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu zaharul si iaurtul. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca cu galbenusurile, un praf de sare si coaja de lamaie si cea de portocala. Se unge o tava cu ulei, se pun patru foi de placinta unse cu ulei, dupa care se intinde uniform o parte din compozitie si se presara stafide. Se asaza alte foi de placinta, se intinde compozitia, iar apoi un alt strat de foi. Se introduce tava la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 40 de minute. Se scoate din cuptor, se presara zahar pudra si se taie in bucati patrate.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor