Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g iaurt
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 300 g stafide
- coaja rasa de la o lamaie
- coaja rasa de la o portocala
- 1 pachet foi de placinta
- 1 praf de sare
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu zaharul si iaurtul. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca cu galbenusurile, un praf de sare si coaja de lamaie si cea de portocala. Se unge o tava cu ulei, se pun patru foi de placinta unse cu ulei, dupa care se intinde uniform o parte din compozitie si se presara stafide. Se asaza alte foi de placinta, se intinde compozitia, iar apoi un alt strat de foi. Se introduce tava la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 40 de minute. Se scoate din cuptor, se presara zahar pudra si se taie in bucati patrate.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?