Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g iaurt
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 300 g stafide
- coaja rasa de la o lamaie
- coaja rasa de la o portocala
- 1 pachet foi de placinta
- 1 praf de sare
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu zaharul si iaurtul. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca cu galbenusurile, un praf de sare si coaja de lamaie si cea de portocala. Se unge o tava cu ulei, se pun patru foi de placinta unse cu ulei, dupa care se intinde uniform o parte din compozitie si se presara stafide. Se asaza alte foi de placinta, se intinde compozitia, iar apoi un alt strat de foi. Se introduce tava la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 40 de minute. Se scoate din cuptor, se presara zahar pudra si se taie in bucati patrate.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară