Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g fasole verde
- 225 cartofi
- 300 g sunca
- 1 1/2 l apa
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mici. Cartofii si morcovii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala, se caleste usor sunca taiata cubulete, cateva minute. Se pune pe un servetel, pentru a absorbi grasime. In ulei incins, se adauga morcovii si ceapa si se calesc cam 3 minute. Se adauga usturoiul, iar apoi fasolea. Se toarna apa rece peste legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Se adauga jumatate din cantitatea de bacon si se lasa in continuare sa fiarba. Se adauga cartofii si se fierbe la foc, pentru inca 20 de minute. Se adauga sare si piper. Se serveste cu smantana si bucati de sunca deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară