Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g fasole verde
- 225 cartofi
- 300 g sunca
- 1 1/2 l apa
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mici. Cartofii si morcovii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala, se caleste usor sunca taiata cubulete, cateva minute. Se pune pe un servetel, pentru a absorbi grasime. In ulei incins, se adauga morcovii si ceapa si se calesc cam 3 minute. Se adauga usturoiul, iar apoi fasolea. Se toarna apa rece peste legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Se adauga jumatate din cantitatea de bacon si se lasa in continuare sa fiarba. Se adauga cartofii si se fierbe la foc, pentru inca 20 de minute. Se adauga sare si piper. Se serveste cu smantana si bucati de sunca deasupra.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?