Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g prune
- 2 linguri zahar
- 2 lingurite faina
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala, puneti zaharul si 1-2 lingurite de apa si lasati sa se caramelizeza. Separat, amestecati faina cu apa si cu ulei si turnati peste zahar. Lasati sa fiarba 15-20 minute. Spalati prunele, scoateti samburii si le adaugati in compozitia cu faina si zahar. Lasati sa dea in 2-3 clocote si luati de pe foc. Este foarte gustoasa si calda si rece.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.