Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g prune
- 2 linguri zahar
- 2 lingurite faina
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala, puneti zaharul si 1-2 lingurite de apa si lasati sa se caramelizeza. Separat, amestecati faina cu apa si cu ulei si turnati peste zahar. Lasati sa fiarba 15-20 minute. Spalati prunele, scoateti samburii si le adaugati in compozitia cu faina si zahar. Lasati sa dea in 2-3 clocote si luati de pe foc. Este foarte gustoasa si calda si rece.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie