Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g prune
- 2 linguri zahar
- 2 lingurite faina
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala, puneti zaharul si 1-2 lingurite de apa si lasati sa se caramelizeza. Separat, amestecati faina cu apa si cu ulei si turnati peste zahar. Lasati sa fiarba 15-20 minute. Spalati prunele, scoateti samburii si le adaugati in compozitia cu faina si zahar. Lasati sa dea in 2-3 clocote si luati de pe foc. Este foarte gustoasa si calda si rece.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare