O mancare simpla, dar extrem de aromata si consistenta!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Ce măsuri poți lua pentru a preveni bolile de inimă și atacul...
Ce măsuri poți lua pentru a...
  • 500 g prune
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite faina
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Intr-o oala, puneti zaharul si 1-2 lingurite de apa si lasati sa se caramelizeza. Separat, amestecati faina cu apa si cu ulei si turnati peste zahar. Lasati sa fiarba 15-20 minute. Spalati prunele, scoateti samburii si le adaugati in compozitia cu faina si zahar. Lasati sa dea in 2-3 clocote si luati de pe foc. Este foarte gustoasa si calda si rece.

Citeste si:
Farmec relansează gama GEROVITAL SUN cu noi formule inovatoare...
Farmec relansează gama...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri