Ingrediente:
- 200g paste
- 400g piept pui
- 2 linguri ulei
- 2 cepe
- 500 g morcovi
- 100 g fasole verde
- 100 g fasole galbena
- 100 g dovlecei
- patrunjel
- nucsoara
- sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se pregatesc legumele - se spala, se curata si se toaca. Pieptul de pui se rumeste in ulei, dupa care se adauga legumele si se rumenesc impreuna. Pastele scurse se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se aseaza peste ele legumele prajite impreuna cu pieptul de pui si se lasa la cuptor pana se rumenesc si fac crusta.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023