Ingrediente:
- 200g paste
- 400g piept pui
- 2 linguri ulei
- 2 cepe
- 500 g morcovi
- 100 g fasole verde
- 100 g fasole galbena
- 100 g dovlecei
- patrunjel
- nucsoara
- sare, piper
Mod de preparare:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Se fierb pastele si se pregatesc legumele - se spala, se curata si se toaca. Pieptul de pui se rumeste in ulei, dupa care se adauga legumele si se rumenesc impreuna. Pastele scurse se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se aseaza peste ele legumele prajite impreuna cu pieptul de pui si se lasa la cuptor pana se rumenesc si fac crusta.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
5 feluri de mancare satioase care te ajuta sa te mentii in forma

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?