IN ACEST ARTICOL:
O reteta gustoasa de pui cu legume la cuptor

Ingrediente:

  • 200g paste
  • 400g piept pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 500 g morcovi
  • 100 g fasole verde
  • 100 g fasole galbena
  • 100 g dovlecei
  • patrunjel
  • nucsoara
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele si se pregatesc legumele - se spala, se curata si se toaca. Pieptul de pui se rumeste in ulei, dupa care se adauga legumele si se rumenesc impreuna. Pastele scurse se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se aseaza peste ele legumele prajite impreuna cu pieptul de pui si se lasa la cuptor pana se rumenesc si fac crusta.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri