Ingrediente:
- 200g paste
- 400g piept pui
- 2 linguri ulei
- 2 cepe
- 500 g morcovi
- 100 g fasole verde
- 100 g fasole galbena
- 100 g dovlecei
- patrunjel
- nucsoara
- sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se pregatesc legumele - se spala, se curata si se toaca. Pieptul de pui se rumeste in ulei, dupa care se adauga legumele si se rumenesc impreuna. Pastele scurse se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se aseaza peste ele legumele prajite impreuna cu pieptul de pui si se lasa la cuptor pana se rumenesc si fac crusta.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară