Avem nevoie de:
- 1 ceapa
- 3-4 catei usturoi
- 500g rosii
- 3 ardei grasi verzi(sau cate unu din fiecare culoare)
- 2 linguri ulei
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai ceapa si usturoiul marunt si le calesti in ulei incins pana se inmoaie apoi adaugi 2 linguri apa. Se adauga apoi ardeii curatati de seminte si taiati bucati potrivite, apoi se lasa la fiert 10minute. Se curata rosiile, se taie bucati marisoare si se adauga peste ardei. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se mai lasa la foc mic inca 20minute.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”