Ingrediente:
- 1-2 cutii de ciuperci la alegere(in cazul meu au fost acestea)
- 2 casuli usturoi
- 1 ceapa mare
- 1 cana orez
- sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Intre timp am pus o oala cu apa la fiert ca sa treaca peste orez. Am aruncat o cana de 250 grame orez cu bobu lung(o cana normala de ceai) si dupa circa 12-13 minute la foc tare,l-am strecurat bine de apa si l-am lasat citeva minute la scurs intr-o sita. In timpul acesta m-am ocupat de munca titanica am taiat ceapa si ciupercile, am pus la incins intr-o tava uleiul si am adaugat ceapa,usturoiul si prajim circa 2,3 minute,pina cind ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam ciupercile si condimentele si prajim pana cand scade apa ce o lasa ciupercile,si adaugam patrunjel din belsug. Orezul bine stors,l-am adaugat in tava peste ciuperci,si le-am amestecat bine. Am servit cu chipsuri de pui.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”