Ingrediente:
- 1-2 cutii de ciuperci la alegere(in cazul meu au fost acestea)
- 2 casuli usturoi
- 1 ceapa mare
- 1 cana orez
- sare,piper,patrunjel
Mod de preparare:
Intre timp am pus o oala cu apa la fiert ca sa treaca peste orez. Am aruncat o cana de 250 grame orez cu bobu lung(o cana normala de ceai) si dupa circa 12-13 minute la foc tare,l-am strecurat bine de apa si l-am lasat citeva minute la scurs intr-o sita. In timpul acesta m-am ocupat de munca titanica am taiat ceapa si ciupercile, am pus la incins intr-o tava uleiul si am adaugat ceapa,usturoiul si prajim circa 2,3 minute,pina cind ceapa devine sticloasa. Apoi adaugam ciupercile si condimentele si prajim pana cand scade apa ce o lasa ciupercile,si adaugam patrunjel din belsug. Orezul bine stors,l-am adaugat in tava peste ciuperci,si le-am amestecat bine. Am servit cu chipsuri de pui.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?