Ingrediente:
- 200 g faina
- 4 oua
- 1 pliculet praf copt
- 2 linguri miere
- 100 g zahar
- 4 linguri apa
Mod de preparare:
Adaugam zaharul peste ouale intregi si le mixam foarte bine cu mixerul pana se albesc. Adaugam faina si mierea de albine amestecand cu grija astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Peste amestecul de mai sus adaugam praful de copt dizolvat in cele 4 linguri de apa. Omogenizam si lasam 30 de minute la rece. Umplem un polonic cu aluat si turnam intr-o tigaie de teflon pe care nu o ungem cu nimic. Cand face primele balonase de aer pe suprafata clatiteti, o intoarcem pe partea cealalta. Se pot servi dimineata la micul dejun cu Nutella sau miere de albine. Din experienta proprie va pot spune ca aluatul rezista si o noapte in frigider. Am facut compozitia intr-o seara iar dimineata am servit la micul dejun clatite calde cu miere de albine. Absolut delicioase si fine!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei