Ingrediente:
- 200 g faina
- 4 oua
- 1 pliculet praf copt
- 2 linguri miere
- 100 g zahar
- 4 linguri apa
Mod de preparare:
Adaugam zaharul peste ouale intregi si le mixam foarte bine cu mixerul pana se albesc. Adaugam faina si mierea de albine amestecand cu grija astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Peste amestecul de mai sus adaugam praful de copt dizolvat in cele 4 linguri de apa. Omogenizam si lasam 30 de minute la rece. Umplem un polonic cu aluat si turnam intr-o tigaie de teflon pe care nu o ungem cu nimic. Cand face primele balonase de aer pe suprafata clatiteti, o intoarcem pe partea cealalta. Se pot servi dimineata la micul dejun cu Nutella sau miere de albine. Din experienta proprie va pot spune ca aluatul rezista si o noapte in frigider. Am facut compozitia intr-o seara iar dimineata am servit la micul dejun clatite calde cu miere de albine. Absolut delicioase si fine!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana