Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-7 caise
- 60g ciocolata amara
- 1/2 cana unt
- 1 cana zahar
- 2 oua mari
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 3 linguri faina
- 1 lingura cacao
- 1/2 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Caisele se spala, sa taie jumatati si se scot samburii. Se unge cu unt tava in care veti pregati negresa. Asezati jumatatile caise in tava cu fata in jos. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste. Untul se bate untul pana devine spumos. Treptat, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga, unul cate unul, ouale si se bate bine compozitia. Se adauga ciocolata topita, vanilia, faina si scortisoara. Se amesteca pana se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava, peste caise si se da la cuptor pana se rumeneste.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară