Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-7 caise
- 60g ciocolata amara
- 1/2 cana unt
- 1 cana zahar
- 2 oua mari
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 3 linguri faina
- 1 lingura cacao
- 1/2 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Caisele se spala, sa taie jumatati si se scot samburii. Se unge cu unt tava in care veti pregati negresa. Asezati jumatatile caise in tava cu fata in jos. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste. Untul se bate untul pana devine spumos. Treptat, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga, unul cate unul, ouale si se bate bine compozitia. Se adauga ciocolata topita, vanilia, faina si scortisoara. Se amesteca pana se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava, peste caise si se da la cuptor pana se rumeneste.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana