Un aperitiv gustos si satios, salata de vinete cu dovlecei.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2-3 vinete
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 ceapa
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

VInetele se coc, se curata de coaja si se pun la scurs. Dovlecelul se curata de coaja si se pune la fiert, pana se inmoaie, dupa care se piseaza cu furculita. Se toaca vinetele, se amesteca apoi cu maioneza si cu dovlecelul. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper. Se poate servi cu rosii si ardei copti.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de vinete cu dovlecei.