Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 300 ml smantana
- 130 g zahar
- zeama de la o lamaie
- 2-3 linguri de coniac
Mod de preparare:
Curatati pepenele galben de seminte si coaja si il taiati bucati potrivite. Il stropiti cu zeama de lamaie si doua linguri de coniac si il lasati cateva minute sa se patrunda gusturile. Turnati amestecul in vasul blenderului si mixati pana obtineti un piure. Se adauga smantana si se amesteca usor. Se da la congelator pentru 2-3 ore. Se serveste cu cateva feliute de pepene galben alaturi.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare