Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 300 ml smantana
- 130 g zahar
- zeama de la o lamaie
- 2-3 linguri de coniac
Mod de preparare:
Curatati pepenele galben de seminte si coaja si il taiati bucati potrivite. Il stropiti cu zeama de lamaie si doua linguri de coniac si il lasati cateva minute sa se patrunda gusturile. Turnati amestecul in vasul blenderului si mixati pana obtineti un piure. Se adauga smantana si se amesteca usor. Se da la congelator pentru 2-3 ore. Se serveste cu cateva feliute de pepene galben alaturi.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri