Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 g carne vita
- 800 g ceapa
- 1 cartof
- 3 linguri unt topit
- 1 lingura de boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 1/2 lingurita chimen
- 2 linguri cu bulion
- 500 ml supa de carne
- sare
- piper
Galuste:
- 1 paine mai veche
- 200 ml lapte
- 2 linguri unt
- 2 cepe
- 2 oua
- 2 linguri patrunjel
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Cartoful de curata de coaja si se taie cubulete.Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se caleste putin in unt. Se adauga pe rand ceapa si cartofii. Se toarna bulionul si se presara boia si chimen. Amestecand continuu, se adauga supa de carne. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba cam 1 ora si jumatate. Intre timp, se prepara galustile. Se feliaza painea, se pun feliile intr-un castron si se toarna lapte caldut peste ele. Cepele se curata, se toaca marunt si se calesc in unt. Se adauga ouale, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se amesteca bine totul si se lasa sa se "odihneasca" 30 de minute. Din acest amestec se formeaza galustele. Se fierb in apa cu sare cam 15 minute. Gulasul se serveste cald impreuna cu galustile.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară