Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 800 g carne vita
- 800 g ceapa
- 1 cartof
- 3 linguri unt topit
- 1 lingura de boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 1/2 lingurita chimen
- 2 linguri cu bulion
- 500 ml supa de carne
- sare
- piper
Galuste:
- 1 paine mai veche
- 200 ml lapte
- 2 linguri unt
- 2 cepe
- 2 oua
- 2 linguri patrunjel
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Cartoful de curata de coaja si se taie cubulete.Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se caleste putin in unt. Se adauga pe rand ceapa si cartofii. Se toarna bulionul si se presara boia si chimen. Amestecand continuu, se adauga supa de carne. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba cam 1 ora si jumatate. Intre timp, se prepara galustile. Se feliaza painea, se pun feliile intr-un castron si se toarna lapte caldut peste ele. Cepele se curata, se toaca marunt si se calesc in unt. Se adauga ouale, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se amesteca bine totul si se lasa sa se "odihneasca" 30 de minute. Din acest amestec se formeaza galustele. Se fierb in apa cu sare cam 15 minute. Gulasul se serveste cald impreuna cu galustile.
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?