12:08, 13 August 2011 publicat în Retete culinare

O reteta minunata de rulada de vitel.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 500 g pulpa de vitel
  • 600 g ciuperci
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea de vitel se spala, se curata de pielite daca este cazul si se taie. Se bate fiecare felie cu ciocanul de snitele pana se intinde si se subtiaza. Ciupercile se spala si se taie feliute, dupa care se calesc in ulei. Morcovul se fierbe si se taie cubulete. Ciupercile se amesteca cu morcovul, cascavalul si oul. Se adauga patrunjel tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitie si se intinde pe fiecare foaie de carne. Se ruleaza strans, se prinde cu scobitori din loc in loc sa nu se desfaca. Se da rulada la cuptor, pana se rumeneste bine. Se potriveste perfect cu o salata verde.

Citeste si:
Terapia prin elongații poate ameliora durerile de spate și corecta...
Terapia prin elongații poate...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri