Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

- 250 ml suc proaspat de fragi
- 100 g zahar praf
- 10 albusuri
Mod de preparare:
Se amesteca sucul de fragi cu zaharul pudra. Ouale se bat spuma, dupa care se amesteca cu sucul de fragi. Se amesteca bine compozitia, dupa care se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor si se lasa la copt.
Inaltarea Sfintei Cruci: Ce sa (NU) faci pe 14 septembrie pentru a...

Sursa foto : burke_wicker
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?