Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4-6 pulpe de pui
- cateva fire de busuioc proaspat
- cateva frunzulite de rozmarin
- 4 rosii cherry
- 2 rosii mari
- 8 catei de usturoi
- 1 chilli rosu taiat foarte marunt
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Rosille se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie in jumatati. Pulpele se pui se asaza intr-o tava. Se adauga plantele aromatice si rosiile, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca putin continutul. Se da la cuptor cam o ora, pana ce pulpele s-au rumenit. Dupa 15 minute, se mai adauga un pahar cu apa. Se pot servi atat simple cat si cu garnitura de legume.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!