Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4-6 pulpe de pui
- cateva fire de busuioc proaspat
- cateva frunzulite de rozmarin
- 4 rosii cherry
- 2 rosii mari
- 8 catei de usturoi
- 1 chilli rosu taiat foarte marunt
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Rosille se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie in jumatati. Pulpele se pui se asaza intr-o tava. Se adauga plantele aromatice si rosiile, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca putin continutul. Se da la cuptor cam o ora, pana ce pulpele s-au rumenit. Dupa 15 minute, se mai adauga un pahar cu apa. Se pot servi atat simple cat si cu garnitura de legume.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana