IN ACEST ARTICOL:
Pulpe de pui la cuptor cu plante aromatice, un adevarat festin pentru intreaga familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4-6 pulpe de pui
  • cateva fire de busuioc proaspat
  • cateva frunzulite de rozmarin
  • 4 rosii cherry
  • 2 rosii mari
  • 8 catei de usturoi
  • 1 chilli rosu taiat foarte marunt
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Rosille se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie in jumatati. Pulpele se pui se asaza intr-o tava. Se adauga plantele aromatice si rosiile, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca putin continutul. Se da la cuptor cam o ora, pana ce pulpele s-au rumenit. Dupa 15 minute, se mai adauga un pahar cu apa. Se pot servi atat simple cat si cu garnitura de legume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri