Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-9 caise
- 100 g faina
- 200 ml frisca lichida
- 100 ml lapte
- 100 g nuci
- 4 oua
- 50 g zahar pudra
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Se unge cu unt tava in care veti prgati tarta. Caisele se taie, se scot samburii, se taie jumatati si se aseaza in tava cu fata in jos. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si zahar. Treptat, se adauga laptele, frisca si faina amestecata cu praf de copt. Se adauga nucile tocate, dupa care se toarna compozitia peste fructe. Se da la cuptor pentru 40 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, o lasati sa se raceasca si pudrai cu zahar.
Sursa foto : podchef
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!