Clafoutis cu caise, o prajitura fina si extrem de delicioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8-9 caise
  • 100 g faina
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 100 g nuci
  • 4 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare:

Se unge cu unt tava in care veti prgati tarta. Caisele se taie, se scot samburii, se taie jumatati si se aseaza in tava cu fata in jos. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si zahar. Treptat, se adauga laptele, frisca si faina amestecata cu praf de copt. Se adauga nucile tocate, dupa care se toarna compozitia peste fructe. Se da la cuptor pentru 40 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, o lasati sa se raceasca si pudrai cu zahar.

Sursa foto : podchef


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri