Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-9 caise
- 100 g faina
- 200 ml frisca lichida
- 100 ml lapte
- 100 g nuci
- 4 oua
- 50 g zahar pudra
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Se unge cu unt tava in care veti prgati tarta. Caisele se taie, se scot samburii, se taie jumatati si se aseaza in tava cu fata in jos. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si zahar. Treptat, se adauga laptele, frisca si faina amestecata cu praf de copt. Se adauga nucile tocate, dupa care se toarna compozitia peste fructe. Se da la cuptor pentru 40 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, o lasati sa se raceasca si pudrai cu zahar.
Sursa foto : podchef
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana