Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-9 caise
- 100 g faina
- 200 ml frisca lichida
- 100 ml lapte
- 100 g nuci
- 4 oua
- 50 g zahar pudra
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare:
Se unge cu unt tava in care veti prgati tarta. Caisele se taie, se scot samburii, se taie jumatati si se aseaza in tava cu fata in jos. Separat, se bat ouale cu un praf de sare si zahar. Treptat, se adauga laptele, frisca si faina amestecata cu praf de copt. Se adauga nucile tocate, dupa care se toarna compozitia peste fructe. Se da la cuptor pentru 40 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, o lasati sa se raceasca si pudrai cu zahar.
Sursa foto : podchef
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară