Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 stiuleti de porumb
- 100g de unt
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de patrunjel
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Se pregateste un sos din unt, usturoi pisat si patrunjel tocat. Se amesteca bine pana devine o compozitie cremoasa. Se unge fiecare stiulete cu acest sos, se inveleste cu 2-3 frunze, dupa care se impacheteaza in folie de aluminiu. Se dau la cuptorul incins sau se coc pe grill, cam 30 de minute.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?