Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 stiuleti de porumb
- 100g de unt
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de patrunjel
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Se pregateste un sos din unt, usturoi pisat si patrunjel tocat. Se amesteca bine pana devine o compozitie cremoasa. Se unge fiecare stiulete cu acest sos, se inveleste cu 2-3 frunze, dupa care se impacheteaza in folie de aluminiu. Se dau la cuptorul incins sau se coc pe grill, cam 30 de minute.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă