Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g faina
- 50 g fulgi de ovaz
- 2 linguri zahar
- 1 zahar vanilat
- 100 g unt
- 3 galbenusuri
- 1 lingura rom
- 1 praf de sare
Umplutura:
- 750 g struguri albi
- 4 albusuri
- 1 lingura zahar
- 4 linguri fulgi de ovaz
- zahar pudra
Mod de preparare:
Amestecati faina cu fulgii de ovaz, faceti o gropita la mijloc, puneti toate celelalte ingrediente si framantati. Aluatul astfel preparat se inveleste intr-o folie de plastic si se tine 30 de minute la rece. Apoi il intindeti intr-o tava rotunda si il lasati sa se coaca 15 minute in cuptorul incins. Pastrati cateva boabe de struguri pentru ornat, iar restul - taiati in doua si fara seminte - presarati peste aluat. Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul si fulgii de ovaz si intindeti peste boabele de struguri. Decorati tarta cu boabe de struguri, mai lasati 20 de minute la cuptor si cand e gata presarati cu zahar pudra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară