Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- linguri apa fiarta
- 6 linguri ulei
- 12 linguri faina
- 1 plic praf de copt
- 500 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic budinca de vanilie
- 7500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Mod de preparare:
Se separa gallbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri(restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta ,faina,uleiul si praful de copt.Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus.Deasupra se aseaza fructe(dupa preferinta fiecaruia-eu am pus caise)proaspete sau din compot.Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri,zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca.Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.Se da la cuptor pentru circa 20-25 min. Se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in bucati potrivite.Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul mmihalache.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse