Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 oua
- faina
- sare
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se curata de coaja si se lasa in apa rece cam 30 de minute. Se scurg de apa si se taie rondele. Se presara cu sare si piper si se mai lasa inca 20 de minute, pentru a se scurge zeama. Se dau prin faina, apoi prin ouale batute si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet, sa absoarba uleiul si se servesc cu mujdei de usturoi sau ardei copti.
Sursa foto: Jeremydeades
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară