O reteta de snitele din vinete, foarte usoara si deosebit gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
  • 4 vinete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare:

Vinetele se curata de coaja si se lasa in apa rece cam 30 de minute. Se scurg de apa si se taie rondele. Se presara cu sare si piper si se mai lasa inca 20 de minute, pentru a se scurge zeama. Se dau prin faina, apoi prin ouale batute si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet, sa absoarba uleiul si se servesc cu mujdei de usturoi sau ardei copti.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Sursa foto: Jeremydeades


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri