Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 oua
- faina
- sare
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se curata de coaja si se lasa in apa rece cam 30 de minute. Se scurg de apa si se taie rondele. Se presara cu sare si piper si se mai lasa inca 20 de minute, pentru a se scurge zeama. Se dau prin faina, apoi prin ouale batute si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet, sa absoarba uleiul si se servesc cu mujdei de usturoi sau ardei copti.
Sursa foto: Jeremydeades
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!