Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 7-8 cartofi
- 5 morcovi
- 6-7 buchetele broccoli
- 7 buchetele de conopida
- 5 fire ceapa verde
- 4 linguri de ulei
- 10 masline
- 10 ciuperci
- marar
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ouale se fierb, dupa care se dau sub jet de apa rece. Separat, se fierb cartofii, morcovii, broccoli, conopida si ciupercile. Se lasa sa se raceasca dupa care, totul se taie cubulete. Se amesteca legumele cu ouale si ceapa, se adauga zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper si marar tocat marunt. Salata se decoreaza cu masline si serveste atat rece, cat si calda.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă