Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 500 g prune
- 125 g zahar
- 500 g branza de vaci
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja rasa de la lamaie
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zahar si zaharul vanilat. Treptat, se adauga coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Se amesteca toata compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se asaza jumatatile de prune si se da la cuptor.
Sursa foto: Yasuhara
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei