Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 500 g prune
- 125 g zahar
- 500 g branza de vaci
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja rasa de la lamaie
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zahar si zaharul vanilat. Treptat, se adauga coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Se amesteca toata compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se asaza jumatatile de prune si se da la cuptor.
Sursa foto: Yasuhara
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară