Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 4 oua
- 500 g prune
- 125 g zahar
- 500 g branza de vaci
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja rasa de la lamaie
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zahar si zaharul vanilat. Treptat, se adauga coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Se amesteca toata compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se asaza jumatatile de prune si se da la cuptor.
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Sursa foto: Yasuhara
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?