Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 500 g prune
- 125 g zahar
- 500 g branza de vaci
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 plic zahar vanilat
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja rasa de la lamaie
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zahar si zaharul vanilat. Treptat, se adauga coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Se amesteca toata compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se asaza jumatatile de prune si se da la cuptor.
Sursa foto: Yasuhara
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?