Dificultate: redusa
Ingrediente:
Salata:
- 150 g de orez Basmati
- 4 oua fierte
- 4 rosii
- 1 castravete
- 1 jumatate de ardei rosu
- 1 jumatate de ardei verde
- 1 jumatate de ardei galben
- 1 cutie de boabe de porumb
- 150 g masline
- 1 cutie de ton in apa
- 1 jumatate mar
Vinegreta:
- 1 lingura mustar Dijon
- 3 linguri de otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- 8 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Orezul se spala si se pune la fiert. Legumele se spala si se taie. Ouale se taie cubulete, iar tonul se marunteste cu furculita. Se amesteca toate ingredientele si se pune la frigider. Intr-un bol se prepara vinegreta, amestecand bine toate ingredientele. Se scoate salata din frigider, se toarna vinegreta si se serveste.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară