Dificultate: redusa
Ingrediente:
Salata:
- 150 g de orez Basmati
- 4 oua fierte
- 4 rosii
- 1 castravete
- 1 jumatate de ardei rosu
- 1 jumatate de ardei verde
- 1 jumatate de ardei galben
- 1 cutie de boabe de porumb
- 150 g masline
- 1 cutie de ton in apa
- 1 jumatate mar
Vinegreta:
- 1 lingura mustar Dijon
- 3 linguri de otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- 8 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Orezul se spala si se pune la fiert. Legumele se spala si se taie. Ouale se taie cubulete, iar tonul se marunteste cu furculita. Se amesteca toate ingredientele si se pune la frigider. Intr-un bol se prepara vinegreta, amestecand bine toate ingredientele. Se scoate salata din frigider, se toarna vinegreta si se serveste.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse