Dificultate: redusa
Ingrediente:
Salata:
- 150 g de orez Basmati
- 4 oua fierte
- 4 rosii
- 1 castravete
- 1 jumatate de ardei rosu
- 1 jumatate de ardei verde
- 1 jumatate de ardei galben
- 1 cutie de boabe de porumb
- 150 g masline
- 1 cutie de ton in apa
- 1 jumatate mar
Vinegreta:
- 1 lingura mustar Dijon
- 3 linguri de otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- 8 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Orezul se spala si se pune la fiert. Legumele se spala si se taie. Ouale se taie cubulete, iar tonul se marunteste cu furculita. Se amesteca toate ingredientele si se pune la frigider. Intr-un bol se prepara vinegreta, amestecand bine toate ingredientele. Se scoate salata din frigider, se toarna vinegreta si se serveste.
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina