Avem nevoie de:
- piept de pui
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa
- taitei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai

Se pun la fiert in apa cu sare pieptul de pui si legumele curatate. Dupa ce s-au fiert, se scot, iar morcovul si telina se taie cubulete mici. Pieptul de puise poate folosi la altceva. Se pun legumele inapoi in apa care au fiert si se adauga taiteii. Cand taiteii sunt fierti se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
4 idei de mâncăruri sănătoase pe care le poți prepara pe grătar

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili