Avem nevoie de:
- piept de pui
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa
- taitei
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert in apa cu sare pieptul de pui si legumele curatate. Dupa ce s-au fiert, se scot, iar morcovul si telina se taie cubulete mici. Pieptul de puise poate folosi la altceva. Se pun legumele inapoi in apa care au fiert si se adauga taiteii. Cand taiteii sunt fierti se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei