Ingrediente:
3 oua
200 gr zahar
esenta de vanilie
200 gr de iaurt
50 gr ulei
1 praf de copt
600 gr de faina
aprox 1/2 kg prune
Mod de preparare:
Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezati peste prunele taite pe jumatate si dati la cuptor aproximativ 40 de minute. Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de prune. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana