Ingrediente:
3 oua
200 gr zahar
esenta de vanilie
200 gr de iaurt
50 gr ulei
1 praf de copt
600 gr de faina
aprox 1/2 kg prune
Mod de preparare:
Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul. Adaugati apoi iaurtul, esenta de vanilie si uleiul. Amestecati bine. Intr-un vas separat amestecati faina cu praful de copt si apoi integrati faina in ou si iaurt. Amestecati incet pana se omogenizeaza bine. Turnati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezati peste prunele taite pe jumatate si dati la cuptor aproximativ 40 de minute. Am taiat prajitura in cubulete in functie de bucatile de prune. Este o prajitura foarte aromata si racoroasa.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse