12:08, 3 August 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o prajitura gustoasa din resturi de paine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...
Scorțișoara adevărată vs...
  • 1 paine neagra
  • 200 g miez de nuca
  • 1 lingura cacao
  • 150 g zahar
  • 1 lingura esenta de rom
  • 100 g margarina
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Painea se taie felii si se inmoaie din lapte, in care a fost topit zaharul. Se adauga nuca macinata, cacao, scortisoara si esenta de rom. Se amesteca bine toate ingredientele, iar apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se da la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri