Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 paine neagra
- 200 g miez de nuca
- 1 lingura cacao
- 150 g zahar
- 1 lingura esenta de rom
- 100 g margarina
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Painea se taie felii si se inmoaie din lapte, in care a fost topit zaharul. Se adauga nuca macinata, cacao, scortisoara si esenta de rom. Se amesteca bine toate ingredientele, iar apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară