Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10-12 clatite
- 500 g peste fara oase
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 300 ml smantana
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se caleste un unt. Pestele se curata, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa. Se protriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita. Se ruleaza clatitele si se asaza intr-o tava. Se toarna smantana, se presara cascavalul si se dau la cuptor pana se gratineaza. Se pot servi atat calde, cat si reci.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei