Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10-12 clatite
- 500 g peste fara oase
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 300 ml smantana
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se caleste un unt. Pestele se curata, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa. Se protriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita. Se ruleaza clatitele si se asaza intr-o tava. Se toarna smantana, se presara cascavalul si se dau la cuptor pana se gratineaza. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.