Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 10-12 clatite
- 500 g peste fara oase
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 300 ml smantana
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se caleste un unt. Pestele se curata, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa. Se protriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita. Se ruleaza clatitele si se asaza intr-o tava. Se toarna smantana, se presara cascavalul si se dau la cuptor pana se gratineaza. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie