Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pune tusea la colț cu Imunotus

- 10-12 clatite
- 500 g peste fara oase
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 300 ml smantana
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se caleste un unt. Pestele se curata, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa. Se protriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare clatita. Se ruleaza clatitele si se asaza intr-o tava. Se toarna smantana, se presara cascavalul si se dau la cuptor pana se gratineaza. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?