Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 iaurt (125 g)
- 3 oua
- 125 ml ulei
- 250 g zahar
- 325 g faina
- 2 lingurite praf de copt
Glazura de ciocolata:
- 50 g unt
- 100 g cacao
- 1 praf de sare
- 80 ml lapte
- 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 35- g zahar pudra
Mod de preparare:
Se incalzeste dinainte cuptorul. Intr-un castron se toarna iaurtul, apoi se adauga uleiul si zaharul si se amesteca bine. Se adauga faina si praful de copt si se continua amestecarea pana se obtine o compozitie omogena. Se unge cu ulei o tava rotunda si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor 35-40 de minute. In acest timp se pregateste glazura. Praful de cacao se dizolva in 80 ml de apa, la foc mic. Se ia de pe foc, se adauga sare, vanilie si lapte si se amesteca bine. Untul se topeste intr-un tigaie si se adauga peste compozitia de cacao. Se amesteca cu viteza medie pana devine cremos si neted. daca nu este destul de cremos, se mai adauga putin lapte. Glazura de intinde uniform peste prajitura si se serveste calda.
Sursa foto: Zoonie
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?