Dificultate: redusa
Ingrediente:
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

- 4 cartofi mari
- 5- g unt
- 50 g parmezan ras
- 4 oua
- 2 lingurite arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul dinainte. Cartofii se spala, se scurg de apa, se ung cu putin unt sau ulei si se pun la copt, pentru 1h/1h si un sfert. Cand s-au copt, se taie pe orizontal, undeva pe la treimea de sus a cartofului. Se scobeste miezul cu o lingurita. Miezul se amesteca cu untul ramas si cu branza rasa, cu sare si piper. Aceasta compozitie se asaza in fiecare cartof, lansand loc pentru ou.Ouale se sparg si se pun in mijlocul fiecarui cartof. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga cate-o lingurita de smantana deasupra si se pune capacelul de cartof. Se coace la cuptor 8-10 pana cand ouale se coc. Arpagicul se toaca marunt si se presara deasupra, inainte de servire.
Un nou inceput alaturi de Sabon - Ritualul unui an mai bun

Sursa foto: sandrasalaskaphotographs
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili