Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 5- g unt
- 50 g parmezan ras
- 4 oua
- 2 lingurite arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul dinainte. Cartofii se spala, se scurg de apa, se ung cu putin unt sau ulei si se pun la copt, pentru 1h/1h si un sfert. Cand s-au copt, se taie pe orizontal, undeva pe la treimea de sus a cartofului. Se scobeste miezul cu o lingurita. Miezul se amesteca cu untul ramas si cu branza rasa, cu sare si piper. Aceasta compozitie se asaza in fiecare cartof, lansand loc pentru ou.Ouale se sparg si se pun in mijlocul fiecarui cartof. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga cate-o lingurita de smantana deasupra si se pune capacelul de cartof. Se coace la cuptor 8-10 pana cand ouale se coc. Arpagicul se toaca marunt si se presara deasupra, inainte de servire.
Sursa foto: sandrasalaskaphotographs
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !