Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

- 4 cartofi mari
- 5- g unt
- 50 g parmezan ras
- 4 oua
- 2 lingurite arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul dinainte. Cartofii se spala, se scurg de apa, se ung cu putin unt sau ulei si se pun la copt, pentru 1h/1h si un sfert. Cand s-au copt, se taie pe orizontal, undeva pe la treimea de sus a cartofului. Se scobeste miezul cu o lingurita. Miezul se amesteca cu untul ramas si cu branza rasa, cu sare si piper. Aceasta compozitie se asaza in fiecare cartof, lansand loc pentru ou.Ouale se sparg si se pun in mijlocul fiecarui cartof. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga cate-o lingurita de smantana deasupra si se pune capacelul de cartof. Se coace la cuptor 8-10 pana cand ouale se coc. Arpagicul se toaca marunt si se presara deasupra, inainte de servire.
10 Poezii despre Paste pentru copii

Sursa foto: sandrasalaskaphotographs
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?