Sufleu de branza

12:08, 4 August 2011 publicat în Retete culinare

Sufleul de branza este un fel de mancare foarte gustos si satios.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus
  • 100 g faina
  • 500 g amidon
  • 500 ml lapte
  • 60 g unt topit
  • 200 g cascaval ras
  • 6 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Laptele se amesteca cu amidonul si se pune la foc mic, pana incepe sa fiarba. Separat, se topeste untul, dupa care se adauga faina si se amesteca energic. Se fierbe pana cand faina devine usor aurie. Se ia de pe foc si se amesteca cu laptele. Se amesteca bine pana se obtine un sos gros. Dupa ce s-ar racit putin, se incorporeaza galbenusurile si cascavalul ras. Albusurile se bat spum cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Se tapeteaza o forma de copt cu unt si faina, se asaza compozitia si se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri