Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g faina
- 500 g amidon
- 500 ml lapte
- 60 g unt topit
- 200 g cascaval ras
- 6 galbenusuri
- 6 albusuri
- sare
- piper
Mod de preparare:
Laptele se amesteca cu amidonul si se pune la foc mic, pana incepe sa fiarba. Separat, se topeste untul, dupa care se adauga faina si se amesteca energic. Se fierbe pana cand faina devine usor aurie. Se ia de pe foc si se amesteca cu laptele. Se amesteca bine pana se obtine un sos gros. Dupa ce s-ar racit putin, se incorporeaza galbenusurile si cascavalul ras. Albusurile se bat spum cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Se tapeteaza o forma de copt cu unt si faina, se asaza compozitia si se da la cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!