12:08, 1 August 2011 publicat în Retete culinare

O supa hranitoare si potrivita pentru vara. Este o supa de legume usoara, care are numeroase proprietati nutritive.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Catastrofă ecologică: Lacul Iezer Călărași a secat
Catastrofă ecologică: Lacul...
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana fasole verde pastai
  • 3-4 rosii
  • 1/2 telina
  • 2 frunze de varza
  • 1 ou
  • 150 ml smantana
  • sare
  • verdeata
  • 2 l apa

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, dovlecelul, telina cubulete, varza fasii. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare si se lasa la fiert la foc mic. cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile tocate cubulete sau date prin razatoare. Se mai lasa cateva minute la fiert. Intr-un castron se bate oul, se adauga smantana si cateva linguri de supa si se amesteca bine. Se varsa acest amestec peste supa. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste cald.

Citeste si:
Patru metode eficiente de eliminare a bărbiei duble
Patru metode eficiente de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri