Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 mana de mazare
- 1 mana fasole verde pastai
- 3-4 rosii
- 1/2 telina
- 2 frunze de varza
- 1 ou
- 150 ml smantana
- sare
- verdeata
- 2 l apa
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, dovlecelul, telina cubulete, varza fasii. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare si se lasa la fiert la foc mic. cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile tocate cubulete sau date prin razatoare. Se mai lasa cateva minute la fiert. Intr-un castron se bate oul, se adauga smantana si cateva linguri de supa si se amesteca bine. Se varsa acest amestec peste supa. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste cald.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri