Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 mana de mazare
- 1 mana fasole verde pastai
- 3-4 rosii
- 1/2 telina
- 2 frunze de varza
- 1 ou
- 150 ml smantana
- sare
- verdeata
- 2 l apa
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, dovlecelul, telina cubulete, varza fasii. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare si se lasa la fiert la foc mic. cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile tocate cubulete sau date prin razatoare. Se mai lasa cateva minute la fiert. Intr-un castron se bate oul, se adauga smantana si cateva linguri de supa si se amesteca bine. Se varsa acest amestec peste supa. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste cald.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!