Ingrediente:
- ficat de pui
- bacon-felii subtiri
- sare, vegeta, piper
- 1 lingura ulei
Preparare:
Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cate o felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa
sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare,vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30min. Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare