Pepe-nada, adica o incrucisare extra-fericita intre pepene rosu (cam 4 felii babane)
+ suc de lamaie (2-3 lamai sau limes) + 200ml apa minerala + 3-4 linguri de zahar brun, toate blitzuite in blender pana le ia ameteala si servite cu gheta, felii de lamaie si menta :D (din cantitatile astea ies 4 pahare, asa ca feel free sa le dublati/triplati - va garantez ca you'll want more)Pentru varianta grown-up, picurati si niste vodka si o sa fiti niste oameni fericiti :D
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei