Ingrediente:
- ficat de pui
- bacon-felii subtiri
- sare, vegeta, piper
- 1 lingura ulei
Preparare:
Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cate o felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa
sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare,vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30min. Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară