Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 vinete
- 3 dovlecei
- 6 rosii
- 3 ardei grasi
- 7 catei de usturoi
- 1 lingura de condimente (cimbru, rozmarin...)
- 200 ml ulei de masline
- 12 masline negre
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Vinetele, dovleceii si rosiile se taie rondele si se condimenteaza cu sare si piper Se calesc 5 minute in ulei de masline, dupa care se pun intr-o sita sa se scurga. Ardeii se curata de seminte, se taie jumatati si se calesc cam 5 minute. Intr-un vas de Jena, uns cu putin ulei se asaza alternativ un strat de vinete, dovlecei, rosii, ardei si cateii de usturoi. Se stropesc legumele cu ulei de masline si condimente si se dau la cuptorul incins pentru 45 de minute. Se garnisesc cu masline si se servesc fierbinti sau reci.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie