Legume la cuptor

12:07, 27 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Pregateste o mancare usoara, de vara,plina de vitamine!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus
  • 3 vinete
  • 3 dovlecei
  • 6 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 7 catei de usturoi
  • 1 lingura de condimente (cimbru, rozmarin...)
  • 200 ml ulei de masline
  • 12 masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Vinetele, dovleceii si rosiile se taie rondele si se condimenteaza cu sare si piper Se calesc 5 minute in ulei de masline, dupa care se pun intr-o sita sa se scurga. Ardeii se curata de seminte, se taie jumatati si se calesc cam 5 minute. Intr-un vas de Jena, uns cu putin ulei se asaza alternativ un strat de vinete, dovlecei, rosii, ardei si cateii de usturoi. Se stropesc legumele cu ulei de masline si condimente si se dau la cuptorul incins pentru 45 de minute. Se garnisesc cu masline si se servesc fierbinti sau reci.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri