Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 vinete
- 3 dovlecei
- 6 rosii
- 3 ardei grasi
- 7 catei de usturoi
- 1 lingura de condimente (cimbru, rozmarin...)
- 200 ml ulei de masline
- 12 masline negre
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Vinetele, dovleceii si rosiile se taie rondele si se condimenteaza cu sare si piper Se calesc 5 minute in ulei de masline, dupa care se pun intr-o sita sa se scurga. Ardeii se curata de seminte, se taie jumatati si se calesc cam 5 minute. Intr-un vas de Jena, uns cu putin ulei se asaza alternativ un strat de vinete, dovlecei, rosii, ardei si cateii de usturoi. Se stropesc legumele cu ulei de masline si condimente si se dau la cuptorul incins pentru 45 de minute. Se garnisesc cu masline si se servesc fierbinti sau reci.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !