Ingrediente:
- 600g carne
- 10-15cepe
- 1 lingura faina
- 3 cartofi
- 2 linguri bulion
- 2-3 ardei grasi
- sare
- 1 lingura vin.
Bucatile de carne se inabuse incet cu ceapa taiata pestisori si sarea,acoperit,la foc domol. Se lasa mai mult pana ceapa devine transparenta. Se pune faina,apoi ardeii cubulete si bulionul. Se mai lasa putin si se stinge cu vinul. Se mai completeaza cu apa. Se adauga cartofii si se mai fierbe pana scade. Se poate prepara si fara cartofi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!