Ingrediente:
- 600g carne
- 10-15cepe
- 1 lingura faina
- 3 cartofi
- 2 linguri bulion
- 2-3 ardei grasi
- sare
- 1 lingura vin.
Bucatile de carne se inabuse incet cu ceapa taiata pestisori si sarea,acoperit,la foc domol. Se lasa mai mult pana ceapa devine transparenta. Se pune faina,apoi ardeii cubulete si bulionul. Se mai lasa putin si se stinge cu vinul. Se mai completeaza cu apa. Se adauga cartofii si se mai fierbe pana scade. Se poate prepara si fara cartofi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă