Ingrediente:
- 600g carne
- 10-15cepe
- 1 lingura faina
- 3 cartofi
- 2 linguri bulion
- 2-3 ardei grasi
- sare
- 1 lingura vin.
Bucatile de carne se inabuse incet cu ceapa taiata pestisori si sarea,acoperit,la foc domol. Se lasa mai mult pana ceapa devine transparenta. Se pune faina,apoi ardeii cubulete si bulionul. Se mai lasa putin si se stinge cu vinul. Se mai completeaza cu apa. Se adauga cartofii si se mai fierbe pana scade. Se poate prepara si fara cartofi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară