Dificultate: medie
Ingrediente:
- 300 g piept de pasare
- 1 lingura de orez
- sare
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita vegeta
- un praf de cimbru
- 1 ceapa mica
- frunze de loboda rosie
- 1 bucata carnat afumat
- 1 cana bulion
- crengute de marar si cimbru proaspete
Mod de preparare:
Pieptul de pasare se macina, eu l-am zdrobit cu blenderul, se amesteca cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam oul, condimentele, omogenizam compozitia, apoi in frunze de loboda mai mari, invelim sarmalutele, pe care le asezam circular intro oala, sau cratita. Peste sarmalute punem carnat taiat felii, crengutele de cimbru si marar, adaugam bulionul si apa daca mai este nevoie (sarmalutele sa fie acoperite de lichid). Fierbem sarmalutele la foc mic, aproximativ 30 minute. Se servesc cu smantana, sunt bune cu mamaliguta si ceapa verde.
Pentru alte retete la fel de delicioase accesati blogul: dulcesarat
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară