Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 gr biscuiti
- 400 gr capsuni
- 200 grame zahar
- 500 gr mascarpone de la Lactitalia
- frisca de la 3 albusuri
- 100 gr vin rosu dulce
Mod de preparare:
Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.
Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?