Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 gr biscuiti
- 400 gr capsuni
- 200 grame zahar
- 500 gr mascarpone de la Lactitalia
- frisca de la 3 albusuri
- 100 gr vin rosu dulce
Mod de preparare:
Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.
Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei