Desert usor cu mascarpone si capsuni

12:07, 23 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Un desert foarte usor de facut si foarte racoros, ideal pentru zile calduroase de vara sau dupa o masa copioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...
  • 300 gr biscuiti
  • 400 gr capsuni
  • 200 grame zahar
  • 500 gr mascarpone de la Lactitalia
  • frisca de la 3 albusuri
  • 100 gr vin rosu dulce

Mod de preparare:

Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.

Citeste si:
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...
Zeci de surprize de...

Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri