Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 300 gr biscuiti
- 400 gr capsuni
- 200 grame zahar
- 500 gr mascarpone de la Lactitalia
- frisca de la 3 albusuri
- 100 gr vin rosu dulce
Mod de preparare:
Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?