Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pahar apa
- 8 piersici
- 150 g zahar pudra
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie jumatati si se scot samburii. Se prepara un sirop din apa si zahar. Se pune la fiert, dupa care se adauga piersicile si se lasa sa dea in clocote. Dupa cateva clocote, se scot piersicile, siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca si se pune la rece cateva ore.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!