Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pahar apa
- 8 piersici
- 150 g zahar pudra
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie jumatati si se scot samburii. Se prepara un sirop din apa si zahar. Se pune la fiert, dupa care se adauga piersicile si se lasa sa dea in clocote. Dupa cateva clocote, se scot piersicile, siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca si se pune la rece cateva ore.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !