Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pahar apa
- 8 piersici
- 150 g zahar pudra
- 1/2 pahar vin
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se taie jumatati si se scot samburii. Se prepara un sirop din apa si zahar. Se pune la fiert, dupa care se adauga piersicile si se lasa sa dea in clocote. Dupa cateva clocote, se scot piersicile, siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca si se pune la rece cateva ore.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară