Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ardei grasi
- 1 lingurita otet
- 1-2 linguri ulei de masline
- sare
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ardeii se spala, se scurg de apa si se coc pe grill sau in cuptor. Se presara pe fiecare ardei copt numai un varf de cutit cu sare fina, pe toate partile. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o oala acoperiti, unde se lasa 30 minute. Astfel, coaja se va desprinde cu usurinta.Se prepara un sos din otet, ulei, sare, zahar si zeama pe care au lasat-o ardeii. Ardeii copti se pun in sos si se servesc ca garnitura.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară