Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ardei grasi
- 1 lingurita otet
- 1-2 linguri ulei de masline
- sare
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ardeii se spala, se scurg de apa si se coc pe grill sau in cuptor. Se presara pe fiecare ardei copt numai un varf de cutit cu sare fina, pe toate partile. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o oala acoperiti, unde se lasa 30 minute. Astfel, coaja se va desprinde cu usurinta.Se prepara un sos din otet, ulei, sare, zahar si zeama pe care au lasat-o ardeii. Ardeii copti se pun in sos si se servesc ca garnitura.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!