Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ardei grasi
- 1 lingurita otet
- 1-2 linguri ulei de masline
- sare
- un praf de zahar
Mod de preparare:
Ardeii se spala, se scurg de apa si se coc pe grill sau in cuptor. Se presara pe fiecare ardei copt numai un varf de cutit cu sare fina, pe toate partile. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o oala acoperiti, unde se lasa 30 minute. Astfel, coaja se va desprinde cu usurinta.Se prepara un sos din otet, ulei, sare, zahar si zeama pe care au lasat-o ardeii. Ardeii copti se pun in sos si se servesc ca garnitura.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !