Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

- 75-100 g de ciocolata amaruie
- 6 oua
- 500 ml lapte
- 2 pahare de zahar tos
- 1 lingura si jumatate de faina
- 4 pahare de frisca batuta
- 2 pachetele de zahar vanilat
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Bateti ouale, adaugand treptat faina amestecata cu zaharul si sarea. Adaugati usor laptele, dupa care puneti vasul la bain-marie si lasati sa fiarba. Luati vasul de pe foc, adaugati ciocolata topita si zaharul topit. Amestecati bine, lasati sa se raceasca, ornati si cu frisca si dati la congelator pentru 2-3 ore.
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?