Inghetata de ciocolata

12:07, 13 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Inghetata de ciocolata, un desert greu de refuzat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten
Cea mai simplă rețeta de...
  • 75-100 g de ciocolata amaruie
  • 6 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 pahare de zahar tos
  • 1 lingura si jumatate de faina
  • 4 pahare de frisca batuta
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Bateti ouale, adaugand treptat faina amestecata cu zaharul si sarea. Adaugati usor laptele, dupa care puneti vasul la bain-marie si lasati sa fiarba. Luati vasul de pe foc, adaugati ciocolata topita si zaharul topit. Amestecati bine, lasati sa se raceasca, ornati si cu frisca si dati la congelator pentru 2-3 ore.

Citeste si:
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci
5 Cosmetice cu ingrediente...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri