Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 75-100 g de ciocolata amaruie
- 6 oua
- 500 ml lapte
- 2 pahare de zahar tos
- 1 lingura si jumatate de faina
- 4 pahare de frisca batuta
- 2 pachetele de zahar vanilat
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Bateti ouale, adaugand treptat faina amestecata cu zaharul si sarea. Adaugati usor laptele, dupa care puneti vasul la bain-marie si lasati sa fiarba. Luati vasul de pe foc, adaugati ciocolata topita si zaharul topit. Amestecati bine, lasati sa se raceasca, ornati si cu frisca si dati la congelator pentru 2-3 ore.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă