Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 75-100 g de ciocolata amaruie
- 6 oua
- 500 ml lapte
- 2 pahare de zahar tos
- 1 lingura si jumatate de faina
- 4 pahare de frisca batuta
- 2 pachetele de zahar vanilat
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Bateti ouale, adaugand treptat faina amestecata cu zaharul si sarea. Adaugati usor laptele, dupa care puneti vasul la bain-marie si lasati sa fiarba. Luati vasul de pe foc, adaugati ciocolata topita si zaharul topit. Amestecati bine, lasati sa se raceasca, ornati si cu frisca si dati la congelator pentru 2-3 ore.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară