Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 75-100 g de ciocolata amaruie
- 6 oua
- 500 ml lapte
- 2 pahare de zahar tos
- 1 lingura si jumatate de faina
- 4 pahare de frisca batuta
- 2 pachetele de zahar vanilat
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Bateti ouale, adaugand treptat faina amestecata cu zaharul si sarea. Adaugati usor laptele, dupa care puneti vasul la bain-marie si lasati sa fiarba. Luati vasul de pe foc, adaugati ciocolata topita si zaharul topit. Amestecati bine, lasati sa se raceasca, ornati si cu frisca si dati la congelator pentru 2-3 ore.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!