Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 200 ml ulei de masline
- 2 linguri faina
- 2 catei de usturoi
- patrunjel verde
- 1/2 l iaurt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se spala si se taie rondele de1/2 cm grosime, doar 3 dintre ele. Se presara peste ele sare si se lasa 30 de minute de-o parte. Intre timp, se curata de coaja vanata ramasa si se taie cubulete, se presara sare. Rondelele de vinete se spala sub jetul de apa rece si zvanta cu hartie absorbanta, dupa care se prajesc in ulei incins, 2-3 minute la foc potrivit. Cand incep sa se rumeneasca, se scot din tigaie si se lasa sa se scurga pe un servetel. Cubuletele de vanata, se zvanta bine se dau prin faina si se pune la prajit in restul de ulei incins. Se adauga usturoiul presat si dupa ce s-au rumenit toate, se scot din tigaie si se lasa sa se scurga. Cubulete de vanata se amesteca cu iaurtul si se asaza pe o farfurie plata, se adauga apoi rondelele si se decoreaza cu patrunjel verde.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.