Dificultate: redusa
Ingrediente:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

- 4 vinete
- 200 ml ulei de masline
- 2 linguri faina
- 2 catei de usturoi
- patrunjel verde
- 1/2 l iaurt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se spala si se taie rondele de1/2 cm grosime, doar 3 dintre ele. Se presara peste ele sare si se lasa 30 de minute de-o parte. Intre timp, se curata de coaja vanata ramasa si se taie cubulete, se presara sare. Rondelele de vinete se spala sub jetul de apa rece si zvanta cu hartie absorbanta, dupa care se prajesc in ulei incins, 2-3 minute la foc potrivit. Cand incep sa se rumeneasca, se scot din tigaie si se lasa sa se scurga pe un servetel. Cubuletele de vanata, se zvanta bine se dau prin faina si se pune la prajit in restul de ulei incins. Se adauga usturoiul presat si dupa ce s-au rumenit toate, se scot din tigaie si se lasa sa se scurga. Cubulete de vanata se amesteca cu iaurtul si se asaza pe o farfurie plata, se adauga apoi rondelele si se decoreaza cu patrunjel verde.
Pune tusea la colț cu Imunotus

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră