Mod de preparare:
Incepeti mai intai cu stratul de mere: razaliti 1 kg de mere, amestecati cu 2 lingurite de scortisoara si 50 de grame de unt si intindeti compozitia intr-o tava. Dati la cuptor la foc potrivit pana cand se evapora zeama lasata de mere. Intre timp pregatiti urmatorul strat - crema. Frecati bine 6 galbenusuri de ou cu 250 g de zahar si 1 lingura de zahar vanilat. Adaugati incet apoi 1 litru de lapte in care at dizolvat 5 linguri de faina.
Cand ati omogenizat amestecul, puneti vasul la bain-marie amestecand in continuu pana se ingroasa crema. Intindeti crema peste mere si dati in continuare la cuptor pana se formeaza o crusta. Cu cele 6 albusuri ramase bateti o spuma cu 6 linguri de zahar. Cand s-a intarit, intindeti spuma peste crema si lasati la cuptor pana se rumeneste. Scoateti din cuptor si lasati sa stea la loc racoros 24 de ore pana sa o taiati.Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră