Mod de preparare:
Incepeti mai intai cu stratul de mere: razaliti 1 kg de mere, amestecati cu 2 lingurite de scortisoara si 50 de grame de unt si intindeti compozitia intr-o tava. Dati la cuptor la foc potrivit pana cand se evapora zeama lasata de mere. Intre timp pregatiti urmatorul strat - crema. Frecati bine 6 galbenusuri de ou cu 250 g de zahar si 1 lingura de zahar vanilat. Adaugati incet apoi 1 litru de lapte in care at dizolvat 5 linguri de faina.
Cand ati omogenizat amestecul, puneti vasul la bain-marie amestecand in continuu pana se ingroasa crema. Intindeti crema peste mere si dati in continuare la cuptor pana se formeaza o crusta. Cu cele 6 albusuri ramase bateti o spuma cu 6 linguri de zahar. Cand s-a intarit, intindeti spuma peste crema si lasati la cuptor pana se rumeneste. Scoateti din cuptor si lasati sa stea la loc racoros 24 de ore pana sa o taiati.Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară