Ingrediente:
- fasole verde, galbena sau de care vreti voi
- morcov
- patrunjel
- ceapa
- putin usturoi
- maioneza
- sare, piper
Mod de preparare:
Fasolea se curata de codite,si se fierbe. Dupa ce sa fiert bine,se taie bucatele mici.Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi: Se adauga maioneza, sarea si piperul.(eu am adaugat 1/2 lingurita crema de hrean si 1 lingura smintina) Se amesteca bine,si se lasa la frigider circa 15 minute. Am servit-o pe paine prajita la toaster.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!