Ingrediente:
- fasole verde, galbena sau de care vreti voi
- morcov
- patrunjel
- ceapa
- putin usturoi
- maioneza
- sare, piper
Mod de preparare:
Fasolea se curata de codite,si se fierbe. Dupa ce sa fiert bine,se taie bucatele mici.Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi: Se adauga maioneza, sarea si piperul.(eu am adaugat 1/2 lingurita crema de hrean si 1 lingura smintina) Se amesteca bine,si se lasa la frigider circa 15 minute. Am servit-o pe paine prajita la toaster.
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”