12:07, 7 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Aceasta este o reteta moldoveneasca, foarte consistenta si foarte buna.

Avem nevoie de:

  • 300 grame branza de oaie
  • 200 grame faina de malai
  • 1,5 litru kefir
  • 3 bucati oua
  • varf de cutit bicarbonat
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare:

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...

Se amesteca malaiul cu bicarbonatul si apoi cu kefirul sau laptele prins (se poate adauga 1-2 linguri faina alba), branza de oaie, zaharul, ouale batute, putin ulei. Se bate bine si se lasa 15-20 minute sa se odihneasca.
Tava se unge cu ulei, se presara faina, se toarna compozitia in tava si se coace la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste calda cu smantana sau lapte.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Citeste si:
De ce este bine să privim cerul nopții mai des: Lecții despre viață...
De ce este bine să privim...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri