Avem nevoie de:
- 300 grame branza de oaie
- 200 grame faina de malai
- 1,5 litru kefir
- 3 bucati oua
- varf de cutit bicarbonat
- 1 lingura zahar
Mod de preparare:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Se amesteca malaiul cu bicarbonatul si apoi cu kefirul sau laptele prins (se poate adauga 1-2 linguri faina alba), branza de oaie, zaharul, ouale batute, putin ulei. Se bate bine si se lasa 15-20 minute sa se odihneasca.
Tava se unge cu ulei, se presara faina, se toarna compozitia in tava si se coace la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste calda cu smantana sau lapte.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră