12:07, 7 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Va recomandam acesta delicioasa friptura de porc inabusita, excelenta pentru zilele cand aveti musafiri.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Monica Munteanu și Denis Radu - din culisele unui job de PR cu...
Monica Munteanu și Denis Radu...
  • 1 kg de carne de porc
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 ml suc de rosii
  • 250 ml vin rosu sau bere
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbrisor
  • busuioc
  • boia
  • 30 g. unt

Mod de preparare:

Carnea se taie in bucatele potrivite.Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, dupa care se adauga bucatile de carne. Se toarna vinul sau berea, sosul de rosii, se condimenteaza cu sare, piper, oregano, busuioc, boia dupa gust. Se adauga apa cat se acopere carne si se lasa la foc mic, acoperita cu un capac. Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea. Se serveste cu salata verde sau cu garnitura de legume.

Citeste si:
Interviu The Hush cu Anca şi Sabina Şercău – povestea unui brand...
Interviu The Hush cu Anca şi...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri