Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de carne de porc
- 4-5 catei de usturoi
- 1 ceapa potrivita
- 150 ml suc de rosii
- 250 ml vin rosu sau bere
- sare
- piper
- oregano
- cimbrisor
- busuioc
- boia
- 30 g. unt
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucatele potrivite.Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, dupa care se adauga bucatile de carne. Se toarna vinul sau berea, sosul de rosii, se condimenteaza cu sare, piper, oregano, busuioc, boia dupa gust. Se adauga apa cat se acopere carne si se lasa la foc mic, acoperita cu un capac. Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea. Se serveste cu salata verde sau cu garnitura de legume.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie