Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de carne de porc
- 4-5 catei de usturoi
- 1 ceapa potrivita
- 150 ml suc de rosii
- 250 ml vin rosu sau bere
- sare
- piper
- oregano
- cimbrisor
- busuioc
- boia
- 30 g. unt
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucatele potrivite.Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, dupa care se adauga bucatile de carne. Se toarna vinul sau berea, sosul de rosii, se condimenteaza cu sare, piper, oregano, busuioc, boia dupa gust. Se adauga apa cat se acopere carne si se lasa la foc mic, acoperita cu un capac. Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea. Se serveste cu salata verde sau cu garnitura de legume.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!